Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Η Βιοφυσική επιστήμη μας εξηγεί πως τα άστρα επηρεάζουν την ζωή μας και όχι μόνον ! του Μ. Γρηγορίου - Biophysical science explains that stars affect our lives and not only! by M. Grigoriou - La scienza biofisica spiega che le stelle influenzano la nostra vita e non solo! di M. Grigoriou

[η φωτογραφία προέρχεται από την ακόλουθη ιστοσελίδα : http://www.thetoc.gr/trends/article/oi-astrologikes-problepseis-apo-2-ews-8-martiou]
Η Βιοφυσική επιστήμη μας εξηγεί πως τα άστρα επηρεάζουν την ζωή μας και όχι μόνον ! του Μ. Γρηγορίου.
Όταν ακούμε το πώς μας επηρεάζουν τα άστρα το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι η αστρολογία. Αστρολογία βέβαια είχαν και οι αρχαίοι, ξεκίνησε από την αρχαιότητα, την αρχαία Ελλάδα. Αλλά όμως τι εννοούσαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι με το όρο αυτό;
Με τον όρο αστρολογία, εννοούσαν αυτό που σήμερα εννοούμε αστρονομία. Αυτό που σήμερα εννοούμε αστρολογία δεν υπάρχει στην αρχαιότητα.
Οτιδήποτε αναφέρεται σήμερα σε αστρολογία, πως επηρεάζεται η ανθρώπινη ζωή, ανάλογα την ημερομηνία που γεννιέται κάποιος που βρίσκονται οι πλανήτες και όλα αυτά. Στην αρχαιότητα δεν λαμβάνονται υπ όψιν ότι επηρεάζου την ανθρώπινη ζωή.
  Η ακρίβεια του φαινομένου Αστρολογίας, Αστρονομίας είναι πολύ μπροστά ακόμη και από την σημερινή επιστήμη βλέπουμε πράγματα στην αρχαιότητα που είναι αστρονομικά πολύ πιο μπροστά από εμάς σήμερα. Και αυτό θα προσπαθήσουμε να το ξεκαθαρίσουμε.
  Αυτό που προσδιορίζεται πάντως από την αρχαία Ελληνική γραμματεία, είναι η αναγνώριση των επιδράσεων των άστρων επί της γης και επί της ζωής όχι μόνο του των ανθρώπου αλλά επί της ζωής στον πλανήτη μας.
  Τι είναι τα άστρα ; όλοι βλέπουμε τα άστρα την νύχτα, όπως βλέπουμε τον ήλιο την ημέρα.
  Τα άστρα είναι η σχέση των φυσικών δυνάμεων, των ισχυρών ατομικών δυνάμεων όπως αναφέρεται στην βιοφυσική επιστήμη. Έχει να κάνει με την σύντηξη του υδρογόνου, που 4 άτομα υδρογόνου παράγουν ένα άτομο ηλίου, αυτή είναι η αρχική αντίδραση, η σύντηξη του υδρογόνου. Αυτό συμβαίνει στο πρωτογενές είδος των αστέρων, που είναι πολύ μεγάλα άστρα σε σύγκριση με τον δικό μας τον ήλιο, όπου είναι η πρώτη κατηγορία ηλίων αστέρων.
  Και η δεύτερη κατηγορία ηλίων αστέρων είναι σαν τον δικό μας τον ήλιο  που έχει υδρογόνο και τα 92 ατομικά στοιχεία που γνωρίζουμε στην γη.
   Και το τρίτο είδος ηλίων αστέρων  που έχει υδρογόνο και ασβέστιο μόνο.
  Τώρα θα μου πείτε πως οι αρχαίοι μας πρόγονοι ονόμασαν αυτό το ατομικό στοιχείο ασβέστιο = αυτό που δεν σβήνει, άσβεστος και είναι το μόνο στοιχείο που υπάρχει στο τρίτο είδος ηλίων αστέρων υδρογόνο, ασβέστιο.
  Αυτά είναι τα τρία είδη των ηλίων αστέρων.
Τώρα το μέγεθος αστέρων, αστερισμοί και οτιδήποτε άλλο είναι απλώς η συγκράτηση βάσει βαρύτητας στον γαλαξία μας.
  Σε πιο βαθμό επηρεάζουν τα άστρα την ζωή μας ;   
  Αν λάβουμε υπ’ όψιν τον ήλιο δεν υπάρχει ζωή χωρίς τον ήλιο, και φυσικά δεν υπάρχει πλανήτης χωρίς ένα κεντρικό άστρο στη βαρυντική κατάσταση ισορροπίας. Οπότε η ζωή όπως την κατανοούμε σε ένα πλανήτη έχει προδιαγραφές.
  Ένας Ήλιος είναι πάντα εκεί αλλά  η απόσταση του πλανήτη παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, και εδώ βλέπουμε το σχετικό των καταστάσεων.
  Στην μαθηματική εξίσωση μπορούμε να πούμε ότι τουλάχιστον ένα 30-40% των ηλίων αστέρων στον γαλαξία, έχει πλανήτες. Ή έχει πλανητικά συστήματα.
Τώρα η ζωή για να υπάρξει θέλει πολύ περισσότερες προδιαγραφές.
Μιλάμε για πλανήτες, ο ζωδιακός κύκλος είναι 360ο μοίρες, δηλαδή μιλάμε για μια γωνία 360ο μοιρών. Καταρχάς να δούμε τι μας αποκαλύπτει ο Έλλην λόγος, καταρχάς για το τι σημαίνει γωνία.
  Εδώ τίθεται το μεγάλο θέμα της ονοματοθεσίας. Αν βάλουμε 4 ορθές γωνίες έχουμε ένα κύκλο, δηλαδή αρχή και τέλος, ξεκινάει και τελειώνει στο ίδιο σημείο. Αυτό διαιρείται σε 360ο μοίρες. Ένας αριθμός τυχαίος θα πει κάποιος άλλος, άλλοι έχουν καταγράψει ότι το πήραμε, την διαίρεση επί 6 και τα λοιπά τους Σουμέριους και από την Μεσοποταμία ήρθε στην Ελλάδα, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανοησία  από αυτό το θέμα.
  Θα δούμε ένα παράδειγμα, οι 360ο μοίρες διαιρούνται σε 60’ πρώτα, η κάθε μοίρα διαιρείται σε 60’ πρώτα και κάθε πρώτο σε 60 δεύτερα. Αν πάρουμε το 1 δεύτερο της μοίρας στον ισημερινό της Γης, η απόσταση αυτή είναι το 1 αρχαίο μίλι. Δηλαδή βλέπουμε μια σχέση μεταξύ ακριβείας διαιρέσεων, αυτά δεν γίνονται τυχαία. Δηλαδή είναι τελείως αδιανόητο να επιμένει κάποιος ότι τυχαία διαιρέθηκε σε 360ο γιατί τους άρεσε το νούμερο.
  Τώρα η κατάσταση που προσδιορίζει γωνία, γένος, γόνος, όλες αυτές οι έννοιες έχουν να κάνουν με την ακρίβεια των φαινομένων που καταγράφονται.
  Δηλαδή οι λέξεις γωνία, γένος, γόνος έχουν σχέση με τον άνθρωπο και το D.N.A.. Το D.N.A. γενικώς  της ένδειας φύσεως. Οι 360ο  μοίρες δια του 10 μας δίνουν τον αριθμό 36ο . Όπου 36ο είναι η γωνία που τα αμινοξέα βάσεως κατασκευάζεται ή τουλάχιστον οριοποιούνται, δηλαδή γίνεται η δομή του  D.N.A. με μια γωνία 36ο μοιρών προς την κάθετη αλυσίδα του D.N.A.
  Αυτό δεν είναι τυχαίο γεγονός φανταστείτε  ότι πόσο διαφορετικά ατομικά στοιχεία αποτελούν τα αμινοξέα, όπου κάθε ένα από τα αμινοξέα να κάθεται σε 36ο μοίρες γωνία προς την κάθετη δομή του D.N.A. τυχαίο ;
  Όλη η ζωή στον πλανήτη που είναι τα αμινοξέα βάσεως, οπότε δεν είναι το θέμα ότι στην αρχαιότητα κατασκευάζονται διάφοροι σχηματισμοί πόλεων ή ναοί που έχουν πλήρη αναφορά στο Βορρά -  Νότο, και στον ζωδιακό, και στις 360ο μοίρες και στην διαίρεση.
  Σε όλα αυτά τα θέματα βλέπουμε την παρατήρηση της αστρονομίας καταγραμμένη  μέσω των ναών, μέσω της ελληνικής γραμματείας, με οτιδήποτε.
  Και εδώ τίθεται το μεγάλο ερώτημα, ποιοι ασχολήθηκαν τότε ; με πιο τρόπο ; με πια μέτρηση ; για κάτι που εμείς σαν τεχνολογία σημερινή τα τελευταία 100 – 200 χρόνια μπορούμε να έχουμε κάποια ακρίβεια των μετρήσεων αυτών.
Το θέμα του ζωδιακού είναι πολύ μεγάλο, γιατί, ναι μεν τα ζώδια ένα ζώδιο κάθε 30ο μοίρες, το οποίο σημαίνει αυτό ότι : διαιρώ την μετάπτωση των ισημερινών, που αλλάζει και κάθε 26.000 χρόνια επανέρχεται στην ίδια θέση, 24ο περίπου μοίρες πλάγια περιστροφή της Γης σε σχέση με την κίνηση της γύρω από τον Ήλιο. Με αυτό το θέμα αλλάζει και η οπτική ματιά του ουρανού σε κάθε ηλιοστάσιο στις 21 Δεκεμβρίου και ορίζονται οι 30ο μοίρες. Τη στιγμή που οι 30ο μοίρες είναι αυτό και βλέπουμε αυτόν τον αστερισμό, αυτό σημαίνει είμαστε εκεί στο αστερισμό σε αυτές τις 30ο μοίρες.
  Ποιος αποφάσισε για τις 30ο μοίρες ; για τα 12 ζώδια ; ποιος αποφάσισε το ξεκίνημα και την διαίρεση ; ποιος αποφάσισε τι ζώο, ζυγαριά, οτιδήποτε βλέπουμε στον ουρανό του οποίου τα άστρα μας θυμίζουν κάτι. Ο αστερισμός του Λέοντα μας δείχνει το άνοιγμα του στόματος του λιονταριού σε κάποια αναπαράσταση ή των Διδύμων που είναι μια ισορροπία δεξιά, αριστερά. Ποιος αποφάσισε ; ποιος έδωσε τις αναφορές, ποιος έδωσε τις ακριβείες των φαινομένων ; γιατί όταν μιλάμε για τον ζωδιακό κύκλο και βλέπουμε μια καταγραφή μετάπτωση των ισημερινών με τόση μεγάλη ακρίβεια που είναι αδιανόητα ακόμα και την κλασσική εποχή του ελληνικού χώρου, δηλαδή το 600 με 700 π.Χ. προ, να έχουμε τόση μεγάλη ακρίβεια. Αλλά οι ναοί μας δείχνουν τόση μεγάλη ακρίβεια.
  Δεν έχουμε κανένα γραπτό κείμενο, δεν υπάρχει κανένας πάπυρος, κάτι  γνωστό. Μπορεί να υπάρχει κρυμμένος δεν ξέρω, γνωστό να το δούμε, τον τρόπο που αποφασίζεται η κατασκευή ενός ναού, η ακρίβεια του Βορρά- Νότου, η ακρίβεια της πόρτας που θα βγαίνει ο Ήλιος το χειμερινό ηλιοστάσιο για να δείξει το άγαλμα που είναι του ναού ή οτιδήποτε άλλο. Η επιστήμη τους είναι τεράστια, που δυστυχώς και σήμερα δεν μπορούμε να μπούμε στον τρόπο αναλύσεως, την διαδικασία.
  Αν είναι μια απλή παρατήρηση θα πρέπει να έχω μια απλή παρατήρηση, είναι αδύνατο να έχεις μια απλή παρατήρηση ενός ανθρώπου να καταγράφεται, να δίνεται οι εντολή σε ποιους ; κατασκευαστές να κατασκευάσουν αυτόν τον ναό με αυτή την ακρίβεια, αυτή την ιδιαιτερότητα σε κάθε χώρο, διαφορετικός χώρος, διαφορετική πόλη, διαφορετικές γωνίες. Ποιος τα αποφάσιζε όλα αυτά ; και με ποιον τρόπο ;
  Εδώ τίθεται το μεγάλο θέμα της αναγνωρίσεως ότι οι αρχαίοι μας μιλούν για αστρονομία, καταγράφουν τις κινήσεις του σύμπαντος, καταγράφουν κίνηση γαλαξία, κίνηση της γης, κίνηση πλανητών, αλλά δεν μιλούν για αυτό που σήμερα ονομάζομαι αστρολογία και έχει διαφοροποιηθεί τελείως η έννοια.
  Η αστρονομία μπορεί να καταγράψει πότε κατοικήθηκε ο ελληνικός χώρος ; η αστρολογία τότε σήμερα αστρονομία, αν το πάρουμε στη κατασκευή των πόλεων, των αρχαίων ελληνικών πόλεων και κυρίως των αρχαίων ελληνικών ναών όπου τους βρίσκουμε και με τον τρόπο που τους βρίσκουμε εκεί. Εκεί ναι, μας δείχνουν και μας καταγράφουν τον τρόπο που επιδρά το σύμπαν, ο γαλαξίας μας δηλαδή. Οι δυνάμεις αφορούν τελείως τις συχνότητες και καθοδικές ακτίνες ας το πούμε έτσι απλά για να γίνουν κατανοητές, του γαλαξία μας προς την γη. Και το τι σημαίνει αυτό πάνω στην έμβια φύση. Και οπωσδήποτε στο να κατοικηθεί ένας πλανήτης και να ξεκινήσει ένα έλλογο όν την ανάπτυξή του  όπως ο άνθρωπος στην γη, θέλει τεράστιες περιγραφές που δεν βρίσκεις εύκολα σε κάθε πλανήτη. Ούτε καν στο ηλιακό μας σύστημα δεν μπορείς να τις βρεις, όπως της Γης.
  Στον Άρη υπάρχουν κάποιες προδιαγραφές, που εκατομμύρια χρόνια πριν  ζωής ή έλλογου όντος, και αυτό είναι δύσκολο, όχι δύσκολο να δούμε σε ανάλυση, αλλά δύσκολο να καθίσουν κάτω όλα τα μεγέθη της επιστήμης σήμερα και να συμφωνήσουν σε αυτά τα θέματα.
  Δηλαδή η ανθρωπολογία συσχετίζονται με την αστροφυσική και την αστρονομία ; όχι. Συσχετίζεται η επιστήμη, η πραγματικότητα  των κινήσεων έμβιας φύσεως είναι ταυτισμένες όλες μαζί ; σαν κομμάτι επιστήμης ; όχι. Γι’ αυτό και έχουμε αυτά τα μεγάλα προβλήματα, ώστε να προσδιορίζουμε την ακρίβεια. Δηλαδή υπάρχουν πολλά κενά, τα οποία τα βλέπουμε να είναι προσχεδιασμένα κενά, όχι να προκύπτει από άγνοια του θέματος.
  Αλλά προσχεδιασμό του θέματος γιατί η γνώση που είναι κατά 99% είναι τα πάντα ελληνικά στον πλανήτη δεν πρέπει να «διαφημίζεται», ότι όλα είναι ελληνικά.
   Πότε τελικά κατοικήθηκε ο ελληνικός χώρος, αν κοιτάξει κάποιος ένα βιβλίο βιολογικής εξελίξεως ανθρώπινου είδους ο ελληνικός χώρος είναι τελείως απ’ έξω. Δηλαδή «ήρθαμε εδώ στο 1500 … ουρανοκατέβατοι… σαν Έλληνες… πριν κάποιοι άλλοι λαοί…. κάποιες άλλες φυλές… » όλα αυτά φυσικά εκτός Βιολογίας.
  Στην βιολογική παράμετρο πρέπει να αποδεικνύεις όταν μιλάς για ένα λαό, μια φυλή, ένα πληθυσμό κάποιες χιλιάδες χρόνια πριν που κατοικεί στην Κρήτη ή την Θράκη που να προσδιορίζεις αυτό, το οποίο δεν έχει σχέση με Έλληνες αλλά είναι κάτι «άλλο» είναι «Ίωνες», είναι «Κρήτες», είναι «Δανοί», είναι «Αχαιοί» είναι οτιδήποτε άλλο.
  Αυτά στην βιολογία είναι ανόητα και αδιανόητα να εκφράζονται, την στιγμή που η έρευνα δεν γίνεται από βιολόγους, γίνεται από ανθρωπολόγους  εδώ είναι το ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ το οποίο αναφερθήκαμε και πριν.
  Τώρα όσο αφορά έρευνες κατοικήσεως του ελληνικού χώρου, αν μη  τι άλλο, αν πάμε σε θέματα βιοφυσικής και D.N.A. βλέπουμε ότι ο ελληνικός χώρος είναι ο μόνος που κατοικείται από έλλογο όν τουλάχιστον τα τελευταία 2.500.000 εκατομμύρια χρόνια. Δηλαδή ο πρώτος χώρος και ο μόνος !
  Και αυτό με αποδείξεις και πείραμα και μέτρηση και όλα. Δηλαδή δεν μιλάμε για πράγματα θεωρητικά, εδώ τίθεται το μεγάλο θέμα. Πως η παγκόσμια επιστήμη έρευνα βιοφυσικής, ύπαρξης του ανθρώπινου είδους, ύπαρξης σκελετού, ύπαρξης  D.N.A. δεν λαμβάνει υπ’ όψιν τον ελληνικό χώρο ; αλλά μετρά σκελετούς οπουδήποτε εκτός ελληνικού χώρου; Τόσο πολύ τους ενοχλεί ; εδώ τίθεται το μεγάλο θέμα, και επειδή έχουμε δει τον τρόπο διαχρονικά πως εξαφανίζονται σκελετοί και οτιδήποτε άλλο στοιχείο βρίσκεται εδώ στο ελληνικό χώρο, που κατοικεί στη γη από άνθρωπο 2.500.000 εκατομμύρια χρόνια και αποδείξεις για την ικανότητά του, για το τι μπορούσε να κάνει.
  Βλέπουμε πως ο σχεδιασμός παραπληροφορήσεως με αυτόν το Αστραλοπίθηκο που δεν έχουμε καμμία σχέση από την Αφρική, εξακολουθεί ακόμα να πηγαίνει ανάποδα ένα στημένο σκηνικό στα περίπου 60.000 χιλιάδες χρόνια. Ότι όλος ο πληθυσμός της γης ξεκίνησε από ένα «αντρόγυνο», την «επιστημονική Εύα και τον επιστημονικό Αδάμ» πριν από 60.000 χιλιάδες χρόνια.
  Όλη αυτή η ανακατωσούρα που κάνουν δεν έχει καμμία σχέση ούτε με τον άνθρωπο του Νεάντερνταλ.
  Επίσης και τα ντοκυμαντέρ που έχουν βγάλει για τον «άνθρωπο των 60.000 χιλιάδων χρόνων» έχουν βγάλει απ’ έξω τον άνθρωπο του Νεάντερνταλ ότι ζούσε εκεί ως ένα είδος πριν της Αφρικής, η εξέλιξη έγινε στην Αφρική, έφθασε στο 60.000 κάτι και από ξεκίνησε μια δεύτερη εξάπλωση του ανθρώπου στην γη..  απλώς στην «σύγκρουση που είχε με τον Νεάντερνταλ» τον εξαφάνισε…
 Όπου και πάλι δεν λαμβάνει υπ’ όψιν του την πραγματικότητα. γιατί δεν μπορείς να πεις ξεκινάω από την Αφρική, φεύγω αλλάζω D.N.A. γίνομαι Νεάντερνταλ, μένω στην Αφρική αλλάζω D.N.A. γίνομαι ανθρώπινο είδος… και ξεκινώ.
  Αυτό δεν σημαίνει τίποτα, είναι τελείως αδιανόητο να πηγαίνεις ανάποδα στο D.N.A. και την βιοφυσική επιστήμη. Να βλέπεις ότι έχουμε ένα πλησίασμα του 97% με τον χιμπατζή ή τον γορίλα και να μην έχουμε καθόλου πλησίασμα με τον Νεάντερνταλ. Πως απομακρυνθήκαμε τόσο από τον Νεάντερνταλ ;
  Δηλαδή βλέπουμε καταστάσεις οι οποίες στην βιοφυσική έχουν ξεδιαλύνει τελείως έχουν ξεκαθαριστεί τα πράγματα και δυστυχώς αυτό δεν λαμβάνεται υπ’ όψιν αλλά αφήνεται στην άκρη και μιλούν άνθρωποι που «χρησιμοποιούν D.N.A.  και επιστήμη» χωρίς να είναι βιοφυσική.
  Δηλαδή μετρούν πράγματα όπου είναι στημένο σκηνικό. Έτσι δεν μετράς ακρίβεια. Δεν μπορείς να μιλάς ότι ξεκίνησε όλος ο πληθυσμός από το «ένα ζευγάρι» της Αφρικής από ένα κλειστό κύκλωμα D.N.A. και να λες ότι αυτό υφίσταται στην πραγματικότητα. αυτοί οι άνθρωποι που το λένε δεν είναι βιοφυσική επιστήμη, δεν ξέρουν γιατί μιλάνε !
  Κι όμως αυτό «ακούγεται» αυτό είναι στο ντοκυμαντέρ, εδώ είναι η μεγάλη διαφορά.
  Άλλο το ντοκυμαντέρ που μπορεί να είναι η παρουσίαση ενός ανθρώπου.. άλλο η επιστημονική έρευνα που είναι η αποδεκτή  Πανεπιστημίων και μετρήσεων, άλλο είναι η έρευνα της Φυσικής, Χημείας, άλλη έρευνα είναι της ανθρωπολογίας, άλλη είναι των ανθρωπολόγων, άλλη έρευνα είναι των πολιτισμικών καταστάσεων και αρχαιολογίας.
  Εδώ βλέπουμε ένα συνονθύλευμα πραγμάτων που συγκρούονται μεταξύ τους και κυρίως όπως πριν να υπάρχει τίποτε ελληνικό !
  Με σύγχρονες έρευνες έχουν βρεθεί πόλεις στο βυθό του Αιγαίου, αυτές χρονολογούνται με ένα πολύ εύκολο τρόπο.
  Διότι είναι πάρα πολύ εύκολο να τις χρονολογήσουμε διότι γνωρίζουμε πότε ανέβηκε η θάλασσα σε πιο σημείο και γιατί. Εάν γίνεται μια καταβύθιση όπως γίνεται στην Κρήτη και βλέπουμε Βόρεια και Νότια της Κρήτης την κίνηση. Προσδιορίζει ακρίβεια το φαινόμενο.
  Η θάλασσα που ανεβαίνει και φθάνει τα επίπεδα περίπου αυτά που είναι σήμερα, γύρω στο 8.000 – 9.000 χιλιάδες προ Χριστού. φαίνεται ακριβώς και με οτιδήποτε ευρήματα ευρίσκουμε στο βυθό της θάλασσας, περίπου στα 30 μέτρα κάτω από την επιφάνεια σήμερα. Που υπάρχουν χαυλιόδοντες μαμούθ μεταξύ Αγγλίας – Ευρώπης, που είναι 30 μέτρα κάτω από την θάλασσα που σημαίνει ότι ήταν η θάλασσα 30 μέτρα κάτω από ότι είναι σήμερα. Και τα μαμούθ προχωρούσαν, ζούσαν, μερικά πέθαναν εκεί και οι χαυλιόδοντες συντηρούνται μέσα στην θάλασσα και τους βρίσκουμε 30 μέτρα κάτω από την επιφάνεια.
  Το να βρω ένα μέρος κατάλοιπο σε ένα ύψος ξέρω την χρονολογία και τον τρόπο. Τώρα στον ελλαδικό χώρο όταν βρίσκουμε πόλεις στα 15 μέτρα, στα 20 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας δεν σημαίνει ότι μετατοπίστηκε η επιφάνεια, βούλιαξε η γη και θάλασσα ήταν εκεί που ήτανε και η πόλη βυθίστηκε γιατί βούλιαξε η γη.
  Εδώ τίθεται ένα μεγάλο θέμα, τέτοιες μεταβολές του γήινου φλοιού καταγράφονται. Και καταγράφονται από τα ευρήματα και καταγράφονται από την απόδοση στοιχείων της έμβιας ζωής. Ότι υπάρχει μέσα στην θάλασσα, έξω από την θάλασσα. Κοράλλιο μέσα, άλλα είδη που ζουν στην ξηρά εκτός θάλασσας. Οπότε οι μεταβολές τελειώνουν σαν έρευνα και η επιστήμη σαν έρευνα να τα ταξινομήσει όλα αυτά, τελείωσε το 1966!!!
  Από τότε και μετά δεν μπορεί κάποιος δεν ξέρω, πότε βυθίστηκε αυτή η πόλη που είναι σήμερα 30 μέτρα, 15 μέτρα, 5 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.
  Όπως έχουμε το τείχος έξω από το λιμάνι της Ελευσίνας που είναι φτιαγμένο 18 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας σήμερα. Δεν βυθίστηκε το 1.000 προ ή το 1.500 προ η Ελευσίνα για να έρθει η θάλασσα τόσο ψηλά. Αυτές οι μεταβολές δεν υφίσταται σε αυτά τα μικρά χρονικά διαστήματα. Οπότε ξέρουμε πότε ήταν ξηρά. Πότε ήταν ξηρά ; 8.000-9.000 χιλιάδες προ Χριστού.
  Κατοικείται από ανθρώπους η περιοχή, ανεβαίνει η θάλασσα, χτίζουν τοίχος για να προστατεύονται που είναι τεράστιο το μήκος, είναι χιλιόμετρα το μήκος του τείχους, το οποίο ήτο ορατό από τους σφουγγαράδες της περιοχής μέχρι το 1960, δηλαδή προτού πάνε τα διυλιστήρια.
  Διότι μάζευαν τότε σφουγγάρια τότε που η θάλασσα της Ελευσίνας ήταν καθαρή.
  Η χώρα μας κατοικείται από τον αστερισμό του Λέοντος και έχουν φτιάξει πόλεις τόσο παλιά. Δηλαδή είμαστε στην Ελλάδα τουλάχιστον 12.000 με 15.000 χιλιάδες χρόνια προ Χριστού.
  Σαν πολιτισμός, με την γλώσσα και όλα τα υπόλοιπα, σαν άνθρωποι είμαστε εκατομμύρια χρόνια.
  Οι γεωλογικές μεταβολές έχουν σχέση με τα άστρα ;
  Ο εγκέλαδος προσδιορίζει τις ηλιακές ακτινοβολίες δυνάμεως που επηρεάζουν την γήινη περιστροφή και όχι μόνο, και έχουν τις μεταβολές πάνω στις τεκτονικές πλάκες στον πλανήτη μας.
  Πηγαίνοντας ανάποδα και βλέποντας τις μεταβολές επάνω στο γήινο πεδίο, αλλάζουν τα πάντα με οτιδήποτε διαβάζουμε σήμερα για τις τεκτονικές πλάκες, με οτιδήποτε διαβάζουμε για τα ηφαίστεια, με την λάβα γιατί αν ο πλανήτης μας ήταν κάποτε όλος λάβα και κρύωσε σιγά – σιγά. Ο πλανήτης μας δεν ήταν ποτέ ολόκληρος λάβα, ο πλανήτης κατασκευάζεται δομείται από γρανίτη, είναι πάντα όπως είναι με την ξηρά όπως είναι, με τον γρανίτη όπως είναι, και φυσικά δεν έχει λάβα στον πυρήνα του, ούτε έχει σίδηρο στον πυρήνα του. Είναι μεταλλικό υδρογόνο !!
  Όλη η «κατεγραμμένη» δημιουργία του πλανητικού μας συστήματος μέχρι τώρα αυτό που διαβάζουμε στα διάφορα βιβλία απέχει πάρα πολύ από την πραγματικότητα. Και είναι ένα θέμα που μετριέται πάρα πολύ εύκολα κιόλας.
  Γιατί κάνοντας έρευνα επάνω στον γρανίτη εδώ και μια 10ετία τουλάχιστον, αναγνωρίζουμε την κατασκευή, παραγωγή του γρανιτικού όγκου σε 3 λεπτά στο σύμπαν, γιατί οποιαδήποτε άλλη αλλαγή φαίνεται στον γρανίτη, φαίνεται στο πέτρωμα. Οπότε γνωρίζουμε και το χρόνο πότε κατασκευάζεται ο γρανίτης, πως κατασκευάζεται, που ποτέ δεν μπορεί να είναι λάβα, και να κρυώσει επάνω στην γη. Οπότε οτιδήποτε έχει γραφτεί σαν κοσμογονία, αυτή την στιγμή απέχει πάρα πολύ από την πραγματικότητα.
  Η οποία πραγματικότητα είναι με τεχνολογία που έχουμε, με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο εδώ και 40 χρόνια. Δεν μένει τίποτα κρυμμένο διότι όλα αυτά έχουν ξεκαθαρίσει.
  Οι αρχαίοι πρόγονοί μας είχαν καταγράψει όλες τις επιρροές των άστρων.  Όπως αυτό που βλέπουμε στους αρχαίους ναούς και στην διαίρεση του ζωδιακού, το τι χρησιμοποιούν τις 30ο μοίρες, το κάθε ένα ζώο – ζώδιο και με την ένταση, το μέγεθος και οτιδήποτε άλλο και την ονοματοθεσία του, αναγνωρίζουν τις μεταβολές του μαγνητικού πεδίου της γης, βάσει της περιστροφής της γης, σε σχέση με την καθοδική κοσμική ακτινοβολία. Στην δική μας γειτονιά του γαλαξία μας, οπότε αυτό βλέπουμε και συγκρίνουμε τις μετρήσεις του μαγνητικού πεδίου τα τελευταία 100 χρόνια που έχουμε τεχνολογία και μπορούμε να το κάνουμε. Και βλέπουμε πόσο συμφωνεί με την διαίρεση του ζωδιακού που έχουν φτιάξει οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.
  Και βλέπουμε την πτώση του μαγνητικού πεδίου, ξεκινάει από το 1900 έχει πέσει αρκετά κάτω, μείωση 10-15% του μαγνητικού πεδίου. Αυτό μεγάλη επίδραση επάνω στις δέσμες των αμινοξέων, έχει επίδραση πρωτεΐνες, έχει επίδραση στην εξέλιξη της έμβιας φύσεως, και κυρίως έχει επίδραση στην λειτουργία νευροαξινικής του ανθρώπινου εγκεφάλου, και αυτό καταγράφεται μέσω των ναών και μέσω των ζωδίων.
  Οι επιδράσεις και οι αλλαγές του μαγνητικού πεδίου όσο αφορά την έμβια φύση και το έλλογο όν που είμαστε εμείς.
  Τα άστρα έχουν διαφορετικές επιλογές ανάλογα με τις ώρες της ημέρας.
  Στην ουσία δεν αλλάζουν θέση τα αστέρια, αλλά η γη κινείται οπότε εμείς αλλάζουμε θέση. Αυτό που λαμβάνει η γήινη κατάσταση ισορροπίας του μαγνητικού πεδίου αλλάζει ανάλογα τις ώρες.
 Αυτό που έχει καταγραφεί και έχουμε 2-3 σημεία αναφοράς πριν μερικές δεκαετίες ότι 8 και 10 το πρωί είναι η μεγαλύτερη διαφορά δυναμικού ας το πούμε ανάποδα η μεγαλύτερη αναφορά δυνάμεων των ηλεκτρονίων του μαγνητικού πεδίου. ήταν η μόνη ώρα που η ατομική βόμβα με το Ουράνιο μπορούσε να εκραγεί. σε καμμία άλλη στιγμή της ημέρας, και σε κάθε ώρα ζώνης εννοείται. Όχι 8 και 10 σε όλη την γη αλλά 8 και 10 σε κάθε ζώνη μόνο. Οπότε αλλάζει σε συγκεκριμένο σημείο. Οπότε βλέπουμε ότι γνωστά πράγματα και μετρημένα πράγματα δεκαετίες πριν που δυστυχώς δεν περνάνε στο σχολικό κείμενο ή το επιστημονικό κείμενο, το Πανεπιστημιακό κείμενο ακρίβειας του μαγνητικού πεδίου με ακρίβεια και τι είναι.
  Και βλέπουμε τις επιδράσεις αυτές πόσο μεγάλες είναι, όπως το 1957 όταν βγήκε μια εφημερίδα και είπε ότι η ατομική βόμβα εκρήγνυται μόνο 8 και 10 το πρωί, έγινε ολόκληρος συναγερμός για να μαζευτεί αυτό το φύλλο, άρθρο του Κατερινίδη τότε που έγραψε και αυτό είναι το μεγαλύτερο και συγκεκριμένο σημείο αναφοράς πάνω στο 8 και 10 το πρωί και στις δυνάμεις του μαγνητικού πεδίου.
  Δυστυχώς για να γίνουν κατανοητά όλα αυτά θα έπρεπε να υπάρχουν στα σχολεία αλλά και να κατανοήσουν ότι είναι «δυνάμεις» της Αστρονομίας και όχι της Αστρολογίας.
Μ. Γρηγορίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κροκόδειλοι, κόμπρες στον Ελλαδικό χώρο πριν 18.000.000 χρόνια/ Crocodiles, cobras in Greece 18,000,000 years ago/ Coccodrilli, cobre in Grecia 18.000.000 di anni fa

Κροκόδειλοι, κόμπρες στον Ελλαδικό χώρο πριν 18.000.000 χρόνια/ Crocodiles, cobras in Greece 18,000,000 years ago/ Coccodrilli, cobre...