Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Οι Δράκοι των 5 στοιχείων και των σημείων του ορίζοντα, της Silverdust/ I draghi dei 5 elementi e dei punti dell'orizzonte,, di Silverdust


Οι Δράκοι των 5 στοιχείων και των σημείων του ορίζοντα, της Silverdust/ I draghi dei 5 elementi e dei punti dell'orizzonte,, di Silverdust

Οι Δράκοι των 5 στοιχείων και των σημείων του ορίζοντα, της Silverdust/ I draghi dei 5 elementi e dei punti dell'orizzonte,, di Silverdust
Δράκοι του αέρα και της Ανατολής
Αυτοί οι μεγάλοι δράκοι έχουν κυβερνήτη τους τον Sairys, το στοιχειακό τους χρώμα είναι το καθαρό φωτεινό κίτρινο, το χρώμα της ενέργειας, του ήλιου και του θάρρος, της θετικής δράσης και της ανδρείας και κατοικούν σε ζεστό και υγρό κλίμα.
Έχουν σχεδόν πάντα καλή, φιλική και ειρηνική διάθεση και τους αρέσει πάρα πολύ να μοιράζονται τις δυνάμεις και τις γνώσεις τους αλλά με όσους το αξίζουν, αφού το θεωρούν ως δώρο τιμής. Όπως υποδηλώνει και το όνομά τους, έχουν την δύναμη να ελέγχουν τους ανέμους, τις καιρικές συνθήκες και να χειρίζονται τον αέρα με μεγάλη δεξιοτεχνία. Μπορούν να αφαιρέσουν ακόμα και όλο τον αέρα από μια περιοχή δημιουργώντας ένα κενό που είναι σχεδόν αδύνατο να καλυφθεί.
Οι δράκοι του αέρα, έχουν μακρύ και λεπτό σώμα, αραχνοΰφαντα φτερά και οι κλίμακές τους έχουν την δύναμη να παίρνουν την αφή πούπουλου όταν αυτοί το επιθυμούν και πολλές φορές έχουν φτερά γύρω από το κεφάλι, τον λαιμό και τα πόδια.
Στοιχεία που βοηθούν στην ένωση και συνάντηση με αυτούς τους δράκους, είναι η Άνοιξη, η ανατολή του ήλιου, οι περίοδοι νέων ξεκινημάτων και ανανέωσης, η αναπνοή, η αισιοδοξία, η χαρά, η εξυπνάδα και η πνευματική ευστροφία.
Στοιχεία που αποτρέπουν την ένωση και την συνάντηση μαζί τους είναι η επιπολαιότητα, το κουτσομπολιό, η αστάθεια του χαρακτήρα, η στασιμότητα, η απροσεξία, η αλαζονεία και η λήθη.
Άλλες ονομασίες που δίνονται σε αυτούς τους δράκους, είναι δράκοι του φωτός, δράκοι της καταιγίδας, δράκοι του ανέμου και δράκοι των καιρικών συνθηκών.
Δράκοι της φωτιάς και του Νότου
Ο κυβερνήτης αυτών των δράκων είναι ο Fafnir, το στοιχειακό τους χρώμα είναι το καθαρό κόκκινο, το χρώμα της αγάπης και της προστασίας, της αυτοπεποίθησης, της θετικής αντίδρασης και της καταπολέμησης του θυμού, το πορτοκαλλί και το σκούρο κίτρινο.
Οι δράκοι της φωτιάς, αντιπροσωπεύουν τη δύναμη της θέλησης, την ενθάρρυνση, τη σταθερότητα, τη δύναμη ψυχής και σώματος, την αντοχή που χρειάζεται για την πραγματοποίηση των ονείρων και των στόχων και την φωτιά που καίει όλα τα εμπόδια για την επίτευξη τους.
Έχουν την δύναμη να ελέγχουν τη φωτιά, τη θερμότητα και τον ήλιο. Ζουν σε περιοχές με θερμό και ξηρό κλίμα και κυρίως σε σημεία ανενεργών ηφαιστείων.
Έχουν παρορμητικό και αυθόρμητο χαρακτήρα, αλλά μπορεί κάποιες φορές να είναι πολύ ήπιοι και με κατανόηση.
Είναι πολύ δύσκολο να συνεργαστεί κάποιος με ένα δράκο της φωτιάς, λόγω του παρορμητισμού και της καχυποψίας του και χρειάζεται χρόνος μέχρι να μπορέσει να διαβάζει την γλώσσα του σώματός του και να αποκωδικοποιεί την συμπεριφορά του. Μόλις όμως αποκτήσει την εμπιστοσύνη του δράκου, τότε έχει ένα ισχυρό, πιστό φίλο και προστάτη που ποτέ κανένας δεν θα μπορέσει να κλονίσει αυτή την γερή και δυνατή φιλία.
Το σώμα τους είναι χοντρό και βαρύ και ο λαιμός και η ουρά τους μοιάζουν με σώμα φιδιού με κέρατα σε όλο τους το μήκος. Έχουν τις περισσότερες φορές άσχημα κέρατα και στο κεφάλι, τα οποία όμως μεταδίδουν μια έντονη θερμότητα στον χώρο που βρίσκονται αυτοί οι δράκοι.
Είναι πολύ σκληροί απέναντι στον εχθρό όταν πρόκειται να προστατεύσουν έναν φίλο τους αν και συχνά, προειδοποιούν προηγουμένως με δυνατούς βρυχηθμούς, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον εχθρό να αλλάξει γνώμη και να υποχωρήσει.
Στοιχεία που βοηθούν στην ένωση και συνάντηση με αυτούς τους δράκους είναι το μεσημέρι, το καλοκαίρι, ο ήλιος, το αίμα, η φωτιά, το σπαθί «athame», ο ενθουσιασμός, η ενεργητικότητα, η αλλαγή, το πάθος, το θάρρος, η τόλμη, η θέληση και η ηγεσία.
Στοιχεία που αποτρέπουν την ένωση και συνάντηση μαζί τους είναι το μίσος, η ζήλια, ο φόβος, ο πόλεμος, ο εγωισμός, οι συγκρούσεις, η ευερεθιστότητα και οι πυρκαγιές που προκαλούνται με σκοπό την καταστροφή και τον όλεθρο.
Άλλες ονομασίες που δίνονται στους δράκους της φωτιάς, είναι δράκοι της δύναμης, δράκοι της θερμότητας, δράκοι της λάβας και δράκοι της ερήμου.
Η συμπεριφορά των Δράκων του κέντρου και του Χάους(Αβύσσου)
Οι δράκοι της Αβύσσου ή αλλιώς του Χάους, δ εν είναι κακόβουλοι αλλά αρκετοί τους παρεξηγούν και τους θεωρούν σκληρούς, λόγω του ότι δεν μπορούν να τους καταλάβουν εύκολα.
Στην πραγματικότητα, εργάζονται για το καλό μας βοηθώντας μας να δούμε το κάθε μας πρόβλημα κατευθείαν στην πηγή του και είναι αποφασισμένοι να μας πιέσουν και να μας εξαναγκάσουν να πέσουμε στην μάχη για την καταπολέμηση του προβλήματος όσο δυσάρεστο και ψυχοφθόρο κι αν είναι αυτό αρκεί να πετύχουμε την νίκη και να απαλλαγούμε από αυτό. Πολλές φορές αυτή η πράξη τους μας φαίνεται πολύ σκληρή και ίσως να θυμώσουμε και να στεναχωρηθούμε μαζί τους.
Οι δράκοι αυτοί όμως, το μόνο που θέλουν, είναι να μας ωθήσουν να ασχοληθούμε με τις πιο εσωτερικές πτυχές του εαυτού μας και να γίνουμε καλύτεροι για το δικό μας καλό, πιο ήρεμοι,πιο ευτυχισμένοι, πιο λογικοί και πιο σοφοί κι ας νιώθουμε ότι δεν είμαστε έτοιμοι να το πετύχουμε.
Με λίγα λόγια αυτοί οι δράκοι είναι οι πιο ντόμπροι απ’ όλους και ποτέ "δεν χαϊδεύουν τα αυτιά μας"!!!
(Έχω μια προσωπική εμπειρία με δύο τέτοιους δράκους, οι οποίοι ένα βράδυ εμφανίστηκαν στον ύπνο μου κρατώντας ένα τεράστιο πανό που έγραφε "Είσαι άχρηστη;"
Μπορεί τώρα να γελάτε και με το δίκιο σας, αλλά εγώ όταν ξύπνησα, από την μια είχα στεναχωρηθεί πολύ όχι εξαιτίας αυτού που έγραφε το πανό, αλλά γιατί σκέφτηκα ότι με ειρωνεύτηκαν, αφού εκείνη την εποχή είχα ένα πρόβλημα που δεν μπορούσα να λύσω και το είχα πάρει απόφαση ότι δεν θα διορθωνόταν ποτέ με αποτέλεσμα να μένω αδρανής χωρίς να κάνω καμία προσπάθεια για να το αντιμετωπίσω.
Από την άλλη όμως χάρηκα γιατί όταν το σκέφτηκα καλύτερα, κατάλαβα ότι αυτά τα δύο πλάσματα, με πλησίασαν χωρίς καν να τους το ζητήσω, για να με βοηθήσουν ταρακουνώντας με, με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο.
Αυτό, με έκανε να πιστέψω ακόμη περισσότερο ότι υπάρχουν στ’ αλήθεια!!!)
Οι δράκοι της Αβύσσου, ασχολούνται κυρίως με την αναδημιουργία της ζωής, τις σχέσεις και την επαγγελματική μας σταδιοδρομία.
Μας βοηθάνε να ξεπερνάμε τα εμπόδια, να αλλάζουμε την τύχη μας προς το καλύτερο με προσπάθεια και τόλμη.
Αν γίνουμε φίλοι μαζί τους θα μπορέσουμε να διεισδύσουμε ακόμη και στο υποσυνείδητό μας, να βελτιώσουμε την διαίσθησή μας και να γίνουμε πιο δυνατοί πνευματικά και ψυχικά.
Μέσω των μαγικών τους δυνάμεων, μας κάνουν να νιώθουμε τόσο σίγουροι, δυνατοί και σοφοί σαν να μπαίνουν στο σώμα μας και να μπορούμε να πολεμήσουμε τον χειρότερο εχθρό μας: "την δειλή, άσχημη και άβουλη πλευρά του εαυτού μας..."
Οι δράκοι αυτοί, μας προειδοποιούν επίσης πολλές φορές για μια ενδεχόμενη καταστροφή ή κίνδυνο.
Έχουν την δύναμη να διαλύουν την αρνητική αύρα και να διώχνουν μακριά τους εχθρούς.
Είναι ικανοί, αν θεωρούν ότι κάτι έχει κακό οιωνό ή είναι επικίνδυνο, να προκαλέσουν σεισμούς, πλημμύρες, καταιγίδες, καυγάδες, θλίψη ακόμη και τραυματισμούς προκειμένου να μας κάνουν να απομακρυνθούμε και να αλλάξουμε πορεία προς κάτι καλύτερο.
Είναι σκληρή η τακτική τους, αλλά θεωρούν ότι το πάθημα, είναι το καλύτερο μάθημα.
Αν νιώθετε ότι η ζωή σας έχει κολλήσει σε μια αρνητική κατάσταση, ή οι περιστάσεις και οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν σας κάνουν να νιώθετε ανήμποροι και απελπισμένοι, αυτοί οι δράκοι, είναι ικανοί να φέρουν τα πάνω κάτω δημιουργώντας μια παλίρροια από γεγονότα ακόμη κι αν δεν τους το ζητήσετε.
Να είστε λοιπόν προετοιμασμένοι για δραστικές αλλαγές γιατί δεν περιμένουν να τους ζητήσετε βοήθεια.
Είναι αυθόρμητοι και προσωπικά πιστεύω οι πιο γενναιόδωροι απ’ όλα τα είδη δράκων.
Όπως και άλλα είδη δράκων, συνδέονται με το θάνατο και την αναγέννηση, αλλά περισσότερο από τους άλλους.
Αυτοί οι δράκοι, έχουν ως στοιχείο τους το νερό, όπως και οι δράκοι του Νερού και της Δύσης και κυβερνήτης και των δύο ειδών είναι ο Naelyan, ή αλλιώς γνωστός ως Nailyon.
Στοιχεία που βοηθούν στην ένωση με τους δράκους της Αβύσσου, είναι το ηλιοβασίλεμα, το φθινόπωρο, η συμπόνια, η ηρεμία, η συγχώρεση, η αγάπη, η τόλμη, η διαίσθηση, η ηρεμία και η ειρήνη του μυαλού.
Στοιχεία που αποτρέπουν την ένωση είναι οι πλημμύρες, οι καταιγίδες, η τεμπελιά, η αδιαφορία, η αστάθεια, η έλλειψη συναισθηματικού ελέγχου και η ανασφάλεια.
Πολλές φορές, προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους όταν θέλουν να μας απομακρύνουν από κάποιες καταστάσεις, όπως εξήγησα και πιο πάνω, συνεργάζονται με τους δράκους που κυβερνούν τους ανέμους, τις καταιγίδες, τον καιρό, τα βουνά και τα δάση.
Σπάνια όμως συνεργάζονται με τους δράκους της φωτιάς κι αυτό όχι λόγω ανταγωνισμού, αλλά γιατί από την μια το νερό και η φωτιά, δεν μπορούν να υπάρξουν ταυτόχρονα, αλλά και επειδή οι δράκοι της φωτιάς, κάνουν στην ουσία, παρόμοιο έργο με αυτό των δράκων της Αβύσσου-βοηθούν στην πραγματοποίηση των ονείρων και την βελτίωση της ζωής μας.
Πηγή : http://www.neraidokiklos.gr/forum/showthread.php?t=7215

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κροκόδειλοι, κόμπρες στον Ελλαδικό χώρο πριν 18.000.000 χρόνια/ Crocodiles, cobras in Greece 18,000,000 years ago/ Coccodrilli, cobre in Grecia 18.000.000 di anni fa

Κροκόδειλοι, κόμπρες στον Ελλαδικό χώρο πριν 18.000.000 χρόνια/ Crocodiles, cobras in Greece 18,000,000 years ago/ Coccodrilli, cobre...